Budapest  
      Fotóakadémia  
 

 Korbely Attila hivatásos természetfotós. A hazai természetfotós élet egyik legismertebb alakja.

Kedvenc témája és egyben hivatása az emlősök és a tájak fényképezése, de szívesen készít madár és makrofotókat is. 2000-től a Canon EOS rendszer és a Fujifilm profi termékskálájának tesztelője. Többszáz oldalon publikált reklámanyagokat, szakcikkeket, fotós és ökológiai írásokat a Fotó Videó magazinban, a Fotó Mozaikban, a FotoArt Magazinban, a Vadon és a TermészetBúvár hasábjain. Anyagai rendszeresen megjelennek a National Geographic Magazin magyar kiadásaiban, valamint számtalan könyvben is láthatók írásai, képei. 1996-tól több országot bejárt, az Egyenlítőtől a sarkkörig készített képriportokat az élővilágról. 2002 szeptemberétől a Magyar Természetfotós Társaság – Nimród elnöke.
2002, 2003 és 2004-ben nagy energiát fordít a hazai természetfotózás elismeréséért, így több fotópályázat kialakításában is aktívan részt vesz. Önálló kiállításai az országhatáron túlra is eljutottak. Norvégiában, Oppdalban állandó kiállítása látható. Tanítványai mind a hazai, mind a nemzetközi fotopályázatokon ( BBC - Wildlife ) sikeresen szerepelnek.

Ars Poetica:

Számomra a természetfotózás az élővilág behatóbb megfigyelését jelenti, amely ihletett pillanatokban ösztönös művészi önkifejezésbe csap át, és az akarással szemben igazán ez csiszolja-alakítja az egyén stílusát.”

 
Korbely Attila
 
 
 

Jelentkezés: 

    Személyesen:  Szilágyi Zsuzsánál Hotel Veritas 1143 Bp. Mogyoródi u. 8
    E-mailben: hotelveritas@axelero.hu
  <<                     
    Telefonon: 06-1 273-2232 Faxon: 06-1 222-4792